MEMORY PHOTOGRAPHY

- C O L L E C T I N G  M E M O R I E S -

            

We are the sum of our experiences uniquely defined by our memories. Sometimes a simple object can summon up the recollection. It can be the door to the secret, forgotten past. We spend a lifetime gathering a collection of treasured objects and symbols. Each of them holding a tiny fragment of our identity. The key to our emotions.


We zijn de som van onze ervaringen uniek gedefinieerd door onze herinneringen. Soms kan een eenvoudig voorwerp een herinnering oproepen. Het kan de deur zijn naar een geheim, vergeten verleden. Een leven lang verzamelen we gekoesterde voorwerpen en symbolen. Elk ervan bevat een fragmentje van onze identiteit. Een sleutel tot onze emoties. 


Voorwerpen en symbolen met een verhaal. Door de tijd heen verzamelen, bewaren en vinden we voorwerpen die belangrjk voor ons zijn op dat moment. Samen met het verhaal vormt het een herinnering. Bijvoorbeeld de stoel aan het bureau. Speelgoed uit je kindertijd. De trouwjurk van je moeder. Maar ook een raam met uitzicht.


Wil je je herinneringen aan deze voorwerpen behouden, maar niet alle voorwerpen bewaren? Laat ze dan door mij fotograferen.


Collecting Memories in de vorm van foto's. Voorwerpen die je niet wilt bewaren, maar die een blijvende herinnering zijn op de foto. Samen kunnen de foto's eventueel een boek vormen. Neem voor meer informatie contact met mij op.